ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ανανεώνουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια, γιατί είναι αληθινή και έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” επισκέφθηκαν χωριά και κωμοπόλεις της Βόρειο – Κεντρικής Εύβοιας, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά και τις κωμοπόλεις: Προκόπι, Πήλι, Μαντούδι, Κήρινθος, Στροφυλιά, Λίμνη, Ροβιές, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Κεχριές, Ζωοδόχος Πηγή και Φαράκλα, των Δήμων Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων Χρυσόστομο κατά την επίσκεψη που έκαναν στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση της Μητρόπολης στα Ήλια.

«Ολοκληρώσαμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συναντήσεις με φίλους από τη Βόρειο – Κεντρική Εύβοια», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Ξαναβρεθήκαμε με πρόσωπα γνώριμα, με ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν, αλλά και με πολλούς νέους φίλους. Τους ενημερώσαμε για όσα έγιναν και όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στον τόπο μας και κυρίως ακούσαμε με προσοχή κάθε τους λέξη, κάθε τους συμβουλή. Ανανεώσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια, γιατί είναι αληθινή και έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα.»

«Στην Εκκλησιαστική Κατασκήνωση της Μητρόπολης, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε και να πάρουμε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χρυσοστόμου. Ενός ιεράρχη, που έχει αφοσιωθεί στον Θεό, αλλά και στον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Η συμπόρευσή μας και η συνεργασία μας έχει αποδώσει τα μέγιστα για την ανάδειξη εκκλησιαστικών μνημείων, για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και τελικά για την τόνωση της τοπικής οικονομίας».

Share This