Λαμία, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Προχωρούν έργα, όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ελάτειας και ακολούθως του ιστορικού κέντρου Αμφίκλειας»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φθιώτιδας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Επισκεφτήκαμε την Ελάτεια, την Κάτω Τιθορέα και την Αμφίκλεια, μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Βρεθήκαμε ξανά σε έναν τόπο, όπου έχουμε ολοκληρώσει σειρά έργων, όπως η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αμφίκλειας, αλλά και οι ασφαλτοστρώσεις που ολοκληρώθηκαν στην περιοχή της Φτερόλακας και θα επιτρέψουν στις πολλές χιλιάδες επισκέπτες του Χιονοδρομικού να κινηθούν με ασφάλεια.

»Προχωρούν επίσης σημαντικά έργα, όπως η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Ελάτειας και ακολούθως του ιστορικού κέντρου Αμφίκλειας! Τέλος μιλήσαμε για τη σημαντική διεκδίκηση για τον σιδηρόδρομο στην Κάτω Τιθορέα!»

 

Share This