Λαμία, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Σχεδιάζουμε μαζί με τους συμπολίτες μας τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη του τόπου μας»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, την Πέμπτη 21  Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

«Βρεθήκαμε κοντά σε φίλους, επαγγελματίες και αγρότες από το Λιανοκλάδι, τη Μακρακώμη, αλλά και από τον Δήμο Δομοκού. Μιλήσαμε για το σημαντικό έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Μακρακώμης που προχωρά, αλλά και για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του τόπου, που υλοποιούμε και διεκδικούμε σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς.

»Ιδιαίτερα στο Νέο Μοναστήρι συνομιλήσαμε για μία ακόμη φορά με τους πληγέντες, ώστε να επικαιροποιήσουμε την εικόνα των έργων αποκατάστασης που ξεκίνησαν και να μιλήσουμε για την πορεία των αποζημιώσεων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Επισκεφθήκαμε επίσης την Φωκίδα και συγκεκριμένα το Πολύδροσο, την Άνω Αγόριανη, τη Μαριολάτα, τα Καστέλλια, τη Γραβιά και για τη συναυλία μας την Άμφισσα.

»Επιδιώκουμε να βρεθούμε παντού και να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει με φορείς και κυρίως με τους συμπολίτες μας. Θέλουμε να δούμε την πορεία αναγκαίων έργων που υλοποιούνται, αλλά και να καταγράψουμε νέες ανάγκες και προοπτικές. Προχωρούν επιτέλους κομβικά έργα, όπως το Μπράλος – Άμφισσα και όλοι εμείς οφείλουμε να σχεδιάσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη του τόπου μας».

 

 

Share This