ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Συνεργαζόμαστε, ανανεώνουμε και ενισχύουμε την ομάδα μας και συνεχίζουμε για τη Στερεά Ελλάδα που μας αξίζει»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, μετά την αναγγελία της εκ νέου υποψηφιότητάς του και το κάλεσμα που απηύθυνε σε όλους τους Στερεοελλαδίτες (δείτε εδώ), ανακοινώνει 6 ακόμη υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης: «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Νικόλαος Αν. Μαυροειδής

Οινολόγος – Τεχν. Τροφίμων – MSc Οινολογία & Ζυθοποιεία – Διοίκ. Επιχειρήσεων  (Πάντειο)

Φάνης Παπαθανασίου

Δημοσιογράφος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανδρέας Δαύρης

Ιατρός Ορθοπεδικός – Επιμελητής Γ.Ν. Θηβών – Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας

Χρυσάντα Τριανταφύλλου

Επιχειρηματίας – Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ελένη Ιντέρνου

Μουσικοπαιδαγωγός – Καλλιτεχνική Διευθύντρια Ωδείου Άμφισσας – Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ

Ευθύμιος (Μάκης) Σκρέκας

Επιχειρηματίας

«Εργαζόμαστε αδιάκοπα για το καλό του τόπου. Είμαστε εκεί, στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις υπηρεσίες μας, στα εργοτάξια. Τιμούμε τη λαϊκή εντολή που λάβαμε το 2019 και παράλληλα ανανεώνουμε και ενισχύουμε την παράταξη για τη νέα περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:  

«Παρουσιάζουμε σήμερα 6 ακόμη υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους. Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους γεμάτους όρεξη για δημιουργία, που προέρχονται από την κοινωνία, την αγορά, τον τόπο μας· ανθρώπους έτοιμους να υπηρετήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη Στερεά Ελλάδα!»

Share This