Ανδρέας Τοουλιάς

Ανδρέας Τοουλιάς

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1956 στην Πάφο της Κύπρου. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου “ΑΡΙΣΤΑ” και έπαινο. Εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ εργάστηκα για 2 χρόνια ως ειδικευόμενος Γενικός Χειρουργός στο 5ο θεραπευτήριο του Ι.Κ.Α.. Ολοκλήρωσα την 5ετή ειδικότητα της Ορθοπεδικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ατυχημάτων “Κ.Α.Τ.” .Το 1988 απέκτησα τον τίτλο του Χειρουργού Ορθοπεδικού μετά από επιτυχείς εξετάσεις. Εν συνεχεία, παρέμεινα στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ‘’Κ.Α.Τ.’’ ως ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης για 2 χρόνια.

Από το 1990 μέχρι και σήμερα, διατηρώ τα δύο ιδιωτικά μου ιατρεία στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και στην περιοχή του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Παράλληλα για μία διετία ήμουν Γενικός Υπεύθυνος της ομάδας φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στο υδροθεραπευτήριο του Ε.Ο.Τ. στα Λουτρά Αιδηψού. Από το 2000 έως το 2010, εργάστηκα στις δομές του ΙΚΑ και του ΤΕΒΕ Βορείου Ευβοίας ως Ειδικός Ορθοπεδικός. Είμαι παντρεμένος με την Δικηγόρο Συνοδή Τσεργή και έχω ένα γιο τον Χρήστο, ο οποίος είναι Ειδικευόμενος Οφθαλμίατρος στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Εδώ και 30 χρόνια προσφέρω τις Ιατρικές μου Υπηρεσίες σε όσους συμπολίτες μου το έχουν ανάγκη. Ήρθε η στιγμή να προσφέρω ενεργά και στον τόπο μου, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, αποδεχόμενος με χαρά και ιδιαίτερη τιμή την πρόταση του Φάνη Σπανού, στο πρόσωπο του οποίου διέκρινα ένα νέο, ικανό και εργατικό άνθρωπο με όραμα και στόχους για την Περιφέρειά μας, που βάζει ψηλά τον πήχη για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Στόχος μου είναι να εργαστώ μαζί του όσο πιο σκληρά μπορώ, προκειμένου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αποτελέσει ένα πρότυπο καινοτομίας και ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Σε αυτή μου την προσπάθεια, ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!