Αριστείδης Τασιός

Αριστείδης Τασιός

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1976. Κατάγομαι από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και διαμένω μόνιμα στο Καρπενήσι. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία με ειδίκευση στο Τουριστικό Μάνατζμεντ και διδάκτωρ από το University of Salford με διδακτορική μελέτη στη δημόσια διοίκηση.
Από το 2014 ασκώ τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, έχοντας επιτελέσει ένα σημαντικό έργο πρωτοφανούς μεγέθους για την Ευρυτανία
Από το 2011 έως το 2014 εργάστηκα ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου, επιτυγχάνοντας ως Δημοτική Αρχή να οικοδομήσουμε, ένα Δήμο Πρότυπο.
Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκα ως Δημόσιος Υπάλληλος στην Δ/νση Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας, έχοντας παράλληλα την ευθύνη της Τουριστικής προβολής του Νομού και της ευθύνη για το εγκαταστημένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Ν.Α. Ευρυτανίας.
Από το 2003 έως το 2009 υπήρξα καθηγητής στο ΙΕΚ Καρπενησίου έχοντας διδάξει πολλά μαθήματα οικονομικού και διοικητικού αντικειμένου. Από το 2008 είμαι καθηγητής σε σεμινάρια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης σε θέματα αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και οικονομίας στη δημόσια διοίκηση.
Από το 2003 έως το 2006 ασκούσα το ελεύθερο επάγγελμα του Οικονομολόγου μελετητή και ασχολήθηκα με επενδυτικά προγράμματα και τεχνικοοικονομικές μελέτες για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Με τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκινήσαμε το 2014, αλλά και με πολύ περισσότερη εμπειρία συνεχίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που δε φοβάται να δουλέψει σκληρά, να χτίσει γέφυρες και να γκρεμίσει τείχη. Που δεν φοβάται να συνεργαστεί, αλλά και να συγκρουστεί. Πέρα και πάνω από κόμματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος, βρεθήκαμε όλοι μαζί απέναντι στις προκλήσεις της Στερεάς, στα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας. Και, μέσα σε δύσκολα χρόνια βγήκαμε νικητές. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνεχίσουμε, με τη συμπαράσταση και τη στήριξη των πολιτών που αναγνωρίζουν το έργο που συντελέστηκε όλα αυτά τα χρόνια Έχουμε ξεκινήσει άλλωστε πολλά, που σε καμία περίπτωση δε θα τα αφήσουμε στη μέση.