Ευθυμία Αργυροπούλου

Ευθυμία Αργυροπούλου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λαμία με καταγωγή τα Καμένα Βούρλα Λοκρίδας. Είμαι δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκώ δικηγορία στη Λαμία από το 2005, δραστηριοποιούμενη στον τομέα του Αστικού και του Διοικητικού Δικαίου. Ομιλώ αγγλικά και ιταλικά.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για δεύτερη συνεχόμενη θητεία. Εκλέχθηκα για πρώτη φορά το 2014 και για δεύτερη το 2017. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας. Ανέκαθεν ενεργό μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, είμαι Σύνεδρος, μέλος του Δ.Σ. της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας και Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Αγαπώντας βαθιά τον τόπο μου και έχοντας επίγνωση της αξίας του, των αναγκών του και των δυνατοτήτων ανάπτυξης του, με αίσθηση καθήκοντος και με ειλικρινή διάθεση να προσφέρω, θα είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού « Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας». Πιστέψτε με, έχω τη θέληση, να βάλω τα δυνατά μου, να δουλέψω και να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και της καθημερινότητάς μας με έργα ωφέλιμα και με προοπτική για τον τόπο μας. Έχοντας, έτσι σαν αρχή και βασικό στόχο το κοινό καλό, ζητώ τη στήριξή σας, αλλά πρωτίστως την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι, να φανώ αντάξια αυτής.