Ευθυμία Παύλου – Καλογεροπούλου

Ευθυμία Παύλου – Καλογεροπούλου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1967 στην Αθήνα. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από τη Στερεά Ελλάδα. Ο πατέρας μου από την Αγία Ευθυμία Φωκίδας και η μητέρα μου από την Αταλάντη Φθιώτιδας. Από το 1992 διαμένω μόνιμα στην Αταλάντη Φθιώτιδας και είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Καλογερόπουλο με τον οποίο έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Ηλία 21 ετών φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και την  Έλενα-Μαρία 17 ετών μαθήτρια Β΄ Λυκείου. Είμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός , απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Ε.Μ.Π. Από το 1993 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην Αταλάντη Φθιώτιδας.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Γιατί ο  τόπος που ζούμε μας αφορά και είναι ο δικός μας τόπος.

Γιατί αποφάσισα να δώσω τη μάχη για αυτόν τον τόπο μαζί με τη γενιά μου και μαζί με πολλούς άξιους , ικανούς και  δημιουργικούς ανθρώπους.

Γιατί οραματίζομαι ένα διαφορετικό μέλλον για τα παιδιά μας.

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειακός  Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» για να διαμορφώσουμε το σήμερα και το αύριο που μας αξίζει. Η  συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου μου, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο  λόγο, με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνία, την καθημερινότητα του πολίτη, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό είναι θέματα που με αγγίζουν ιδιαίτερα και θέλω να αγωνιστώ για αυτά. Θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικά όπλα τον ενθουσιασμό και τις γνώσεις, ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να παλέψει για το παρόν και το μέλλον του τόπου του με μια ατζέντα τεκμηριωμένων και στοχευμένων  προτάσεων. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα και σημαντικά βήματα στην Περιφέρεια μας για να μπορέσει ο πολίτης να ζει, να εργάζεται και να δημιουργεί. Υπάρχουν βέβαια πάντα περιθώρια βελτίωσης και αυτό επιδιώκω με τη συμμετοχή μου στα κοινά. Στόχος μου η ψήφος σας στο πρόσωπο μου να μετουσιωθεί σε κινητήριο δύναμη για μια αξιοζήλευτη Στερεά Ελλάδα.