Γεωργία Σιαράπη

Γεωργία Σιαράπη

Βιογραφικό

Γεννημένη το 1982 στη Χαλκίδα. Είμαι απόφοιτη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών. Από το 2000 έως το 2003 εργαζόμουν στην Mercedes-Benz Hellas στο τμήμα πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων. Είμαι επιχειρηματίας στον τομέα των υγρών καυσίμων σε Χαλκίδα και Ερέτρια. Από το 2014 έως σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Βενζινοπωλών Εύβοιας και από το 2017  είμαι εκλεγμένη στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Έκανα πρωταθλητισμό για 12 χρόνια, κατακτώντας πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης σε διεθνείς αγώνες. Πριν από 3 χρόνια ως μητέρα πλέον ξεκίνησα πάλι την Κολύμβηση και συμμετέχω με τους masters. Το 2018 κατέκτησα την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα masters Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Σλοβενία.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό αποφάσισα να συμπορευτώ με το Συνδυασμό του «Επιμένουμε  στην Καρδια της Ελλάδας», γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία που ήδη έχει σε συνδυασμό με τον σωστό προγραμματισμό του είναι το σημαντικότερο στοιχείο και αναγκαίο για το Νόμο μας, την Εύβοια. Από την δική μου πλευρά, ως μητέρα, επιχειρηματίας και  πρωταθλήτρια θέλω να βοηθήσω την τοπική επιχειρηματικότητα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της υπέροχης Εύβοιας. Η γραφειοκρατία είναι η λερναία  ύδρα του επιχειρείν. Ένα πρόβλημα στο οποίο θα προσπαθήσω να μειωθεί στην Περιφέρεια μας. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι με ιδέες έχουν υποχρέωση να βγουν μπροστά και να δουλέψουν σκληρά για το μέλλον των παιδιών τους.