Μαρία Κατσαγάννη

Μαρία Κατσαγάννη

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Κατσαγάννη Μαρία, γεννήθηκα στις 12 Ιουνίου 1983 στον Χολαργό Αττικής. Έζησα και μεγάλωσα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, όπου και αποφοίτησα το 2001 από το γενικό λύκειο. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισα στην Αθήνα για να παρακολουθήσω τις σπουδές μου στην ΑΣΕΤΕΜ – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε (Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής & Τεχνικής Εκπαίδευσης) στο τμήμα πολιτικών μηχανικών δομικών έργων. Μιλάω την αγγλική γλώσσα και έχω γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το 2014 επέστρεψα στη γενέτειρά μου, μιας και η οικογένειά μου διατηρεί επιχείρηση μαζικής εστίασης, για να εργαστώ σ’αυτή δίνοντας μεγάλη βοήθεια στους δικούς μου ανθρώπους.
Μέσα στον επόμενο χρόνο έγινα ενεργό μέλος της χορευτικής ομάδας του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας (ΜΕΣΜ) καθώς και του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς (ΧΛΟΛ). Φέτος έγινα χορευτικό μέλος και στην Χοροπαιδεία-Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος (Άγιος Δημήτριος – Αττική).  Πλεόν είμαι και Ταμίας του ΜΕΣΜ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η αγάπη μου για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μου δεν σταμάτησε μόνο στον χορό, αλλά είμαι και σε χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών εδώ και δυο χρόνια.  Από μικρό παιδί μαγεύτηκα από τον κινηματογράφο, και με μεγάλη προσπάθεια διατηρώ έναν θερινό κινηματογράφο στον Θεολόγο Φθιώτιδας. Τον ελεύθερό μου χρόνο διαβάζω ποίηση και λογοτεχνία.

Είμαι υποψήφια γιατί…