Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή μου πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως αγροτικός ιατρός στο Νοσοκομείο Κύμης και στο Περιφερειακό Ιατρείο της Βρύσης Κονιστρών. Κατόπιν ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών. Ειδικευόμενος ακόμη στην Καρδιολογική κλινική ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με την έρευνα παράλληλα με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και τώρα πια έχω λάβει τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια απέκτησα, πέρα από την κρατική, και την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για την πραγματοποίηση καρδιακών υπερηχογραφημάτων. Η συνεχής δίψα για περαιτέρω γνώσεις και πρόοδο με ώθησαν στην παρακολούθηση ενός νέου μεταπτυχιακού προγράμματος που οδηγεί στην ειδίκευση σε ιδιαίτερο κλάδο της Καρδιολογίας. Είμαι μόνιμος κάτοικος Ανδρονιάνων Κύμης μαζί με τη σύζυγό μου Βλασία Σπύρου και τα δύο μας παιδιά.Εργάζομαι ως ιδιώτης Καρδιολόγος συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ στην Κύμη και το Αυλωνάρι.

Η προσφορά στο συνάνθρωπο έχει κορυφαία θέση στη φιλοσοφία μου. Μια πρώτη εκδήλωση αυτής αποτέλεσε η εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Ανδρονιάνων-Δέντρων επί σειρά ετών και η συγγραφή ιατρικών άρθρων στην εφημερίδα του συλλόγου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας. Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί η προσφορά στα παιδιά μας μέσα από την πλούσια δράση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο όπου προεδρεύω από τριετίας. Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε προ πενταετίας με τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης και την εκλογή μου ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας διετέλεσα και Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Άθλησης επί διετία.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Γνωρίζω το Φάνη Σπανό ως ένα πρόσωπο εξαιρετικής εντιμότητας, απλότητας και δημιουργικότητας. Αποτελεί τιμή προς το πρόσωπό μου η συμμετοχή μου στην ομάδα του Φάνη Σπανού. Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας, ώστε να υπηρετήσουμε τις αξίες αυτές και να συνεχίσουμε το έργο που έχει ήδη γίνει. Με γνώμονα την επαγγελματική μου ευσυνειδησία, την προσήλωσή μου στον άνθρωπο και την αγάπη μου για την επιστήμη που διακονώ, θεωρώ τον εαυτό μου οργανικό μέρος της τοπικής κοινωνίας, αυτόχθονα και συναισθηματικά γηγενή. Η αγάπη μου για τον τόπο μας με κατέστησε κοινωνό όχι μόνο των ιδιωτικών προβλημάτων της στενής επαγγελματικής μου ιδιότητας, αλλά και του καθημερινού παλμού, σφυρηλατώντας με με ζήλο και ενδιαφέρον για βάθεμα και πλάτεμα της μεταξύ μας σχέσης. Ευελπιστώ να με τιμήσετε με την ανάθεση περισσότερων ευθυνών στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές.