Βίκυ Παναγιωτοπούλου

Βίκυ Παναγιωτοπούλου

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Λαμία στις 31 Ιανουαρίου 1981 όπου και μεγάλωσα. Οι γονείς μου είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και η Βασιλική Οικονόμου. Έχω δύο γιους, τον Αντώνη 7 ετών και το Βασίλη 5 ετών. Είμαι απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και της Ιδ. Σχολής Αυγερινοπούλου με ειδικότητα ‘Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής’ με Πιστοποίηση του Υπουργείου Υγείας. Από το 2001 έως το 2002 εργάστηκα στο πολυκατάστημα “GALLERY DE BEAUTE”  στη Λαμία ως αισθητικός και make up artist. Από το 2002 έως και το 2006 συνεργάστηκα ως αισθητικός με το ινστιτούτο ομορφιάς ‘Medi-Plus’ που στεγαζόταν στη κλινική ΜΗΤΕΡΑ στην Λαμία.

Από το 2002 έως και σήμερα εργάζομαι ως αισθητικός και make up artist, ενώ παράλληλα έχω ενεργό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση “ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΜΙΚΗ”  που ασχολείται με την ανέγερση κατοικιών και πώληση δομικών υλικών, καθώς και στην επιχείρηση “COFFEE LAB” που ανήκει στον αδελφό μου.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε Στην Καρδιά Της Ελλάδας», γιατί ως προσωπικότητα που θέλω να κάνω τους άλλους να νοιώθουν όμορφα και μητέρα δύο παιδιών, έχω υποχρέωση κι εγώ να παλέψω μαζί με την ομάδα του Φάνη Σπανού για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !